Hoe blijven zorgmedewerkers zelf gezond?
3 tips optimale uitvoering SV-regelingen
 
WGA: bepaal uw uitstroom
el Begeleiding bespoedigt re-integratie
Hoe blijven zorgmedewerkers zelf gezond?
De zorgsector kampt met de grootste disruptie ooit en er is een groeiende behoefte aan multi-inzetbaar personeel. Hoe houdt u uw medewerkers fit en inzetbaar? Dankzij een slim uitgewerkt mobiliteitsplan is Noordwest Ziekenhuisgroep hier succesvol in.
Lees hier het succesverhaal
3 tips : Benutting SV-regelingen
Het lukt werkgevers vaak niet om optimaal gebruik te maken van de vele SV-regelingen. Maar liefst 35 % van de regelingen blijft onbenut en dat is zonde. Wij zetten 3 tips voor u op een rij om subsidies en kortingen optimaal te benutten.
3 tips
WGA: Bepaal uw uitstroom
De financiering van de WGA verandert per 1 januari. Aandacht gaat daarbij vaak naar de korte termijn oplossing, namelijk de jaarlijkse UWV of private verzekeringspremie. Maar om daadwerkelijk te besparen zou u moeten focussen op preventie en re-integratie. Vroegtijdig specifiek casemanagement verlaagt uw instroom en verhoogt de uitstroom tot wel 18% per jaar.
Lees hier hoe
HRControlNet

Hoeveel bedraagt de (historische) WGA- in- en uitstroom? Wat is het effect op de WGA-instroom van verzuim reducerende maatregelen? De dashboards van HRControlNet geven u inzicht in onder andere uw WGA-kosten. Waardoor u uw WGA-financieringsbeleid optimaal kunt afstemmen en evalueren.

Bekijk de voorbeelden
Begeleiding bespoedigt re-integratie
Door goede begeleiding vinden werkzoekenden veel sneller een baan, zo blijkt uit een proef van UWV. Werkgevers die eigenrisicodrager zijn voor de WW, kunnen veel leren uit deze test.
Werk maken van de WW
Bezoek de Robidus website
Risico's sociale zekerheid
Een no-risker één dag te laat ziek- of hersteld melden betekent een boete die kan oplopen tot €455; onvoldoende re-integratie inspanning kan leiden tot verlenging van de loondoorbetalingsverplichting; aan het ontbreken van documenten in een dossier hangt een forse boete. Dit is slechts een greep uit de risico’s van de sociale zekerheid. Welke risico’s u nog meer loopt en hoe u deze kunt voorkomen leest u in de whitepaper.  

Whitepaper
Donderdag 9 juni
Gratis webinar: Benutten regelgeving
Ontvang waar u recht op heeft en voorkom boetes en naheffingen
Meer informatie
...
..
Dinsdag 31 mei, donderdag 2 & dinsdag 7 juni
Gebruikersdagen HRControlNet
Nieuwste functionaliteiten HRControlNet en laatste ontwikkelingen omtrent actuele thema's
Meer informatie
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Robidus.
Bekijk online | Contact | Profiel wijzigen | Afmelden