Robidus ontvangt ISAE3402 type ll
 
Inzicht in re-integratie ZW'er
 
 
Doelgroepregister raadplegen vereenvoudigd
 
Controleer uw Whk beschikking
 
 
HRControl Service Center goed beoordeeld
 
Participatiewet; verplichting of kans
 
 
Samen verantwoordelijk voor inzetbaarheid
 
Van dubbele zorgen naar win-winsituatie
 
 
Robidus ontvangt ISAE3402 type ll
Voor veel werkgevers voert Robidus (onderdelen van) de sociale zekerheid uit. Een externe auditor heeft recent vastgesteld dat onze dienstverlening conform de ISAE3402 normering is. Deze normering is dé internationale standaard voor outsourcing. U kunt er derhalve op vertrouwen dat processen en kwaliteit geborgd zijn door Robidus.
Meer informatie hierover
Inzicht in ZW-kosten
HRControlNet is nu uitgebreid met unieke dashboards en online re-integratiedossiers. Met de grafische weergave van de ontwikkeling van verzuim en ZW-duur krijgt u grip op de kosten en risico's. En kunt u de vorderingen van het Robidus ZW Service Center op de voet volgen.

Bekijk hier de voorbeelden
Doelgroepregister raadplegen vereenvoudigd
De mobiliteitsbonus en loonkostensubsidies zijn tegemoetkomingen die een werkgever krijgt als hij een arbeidsbeperkte werknemer in dienst heeft. Maar hoe komt u erachter of een (toekomstig) werknemer deze status heeft?
Status achterhalen

Controleer uw Whk beschikking en voorkom dat u teveel betaalt
Wij constateren met regelmaat dat er onjuistheden staan in de Whk beschikkingen die de Belastingdienst verstuurt. Controleer daarom uw beschikking goed want deze onjuistheden kunnen u veel geld kosten.
Wilt u niet te veel betalen?

HRControl Service Center goed beoordeeld
Uit onderzoek blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn met de dienstverlening van het HRControl Service Center. De respondenten geven aan dat we doen wat we beloven en dat doelstellingen ruim worden behaald. Met de ontvangen feedback gaan we aan de slag om het Service Center verder te optimaliseren om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.
Meer over het HRControl Service Center

Participatiewet; verplichting of kans?
Mensen met een beperking moeten een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Er wordt van u verwacht dat u ook uw steentje bijdraagt. Maar wat betekent dit eigenlijk voor u? Is het een verplichting of juist een kans?
Download de whitepaper
Bezoek de Robidus website
Samen verantwoordelijk voor duurzame inzetbaarheid
De medewerker van nu moet omgaan met snelle veranderingen. Aanpassingsvermogen lijkt het sleutelwoord voor de arbeidsmarkt. Voor zowel werkgever als werknemer. Een gedeelde verantwoordelijkheid die voor beide partijen voordelig uitpakt.
Lees meer over onze visie
Wist u dat ...
… werkstress Nederland €1,8 miljard per jaar kost?

Meer achtergrondinformatie
Van dubbele zorgen naar een win-winsituatie
Werknemers kiezen vaak de goedkoopste en dus meest uitgeklede zorgverzekering. Zij, maar vaak ook de werkgevers, beseffen zich te weinig dat hier een grote keerzijde aan zit. De werknemer krijgt in geval van ziekte of een ongeluk te kampen met hoge kosten voor eigen rekening. Maar ook langer verzuim is een veel voorkomend gevolg, wat weer financiële gevolgen heeft voor de werkgever. U kunt dit voorkomen.

Lees hier de oplossing
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Robidus.
Bekijk online | Contact | Profiel wijzigen | Afmelden