Werken aan maximale inzetbaarheid
Laat geen geld liggen
Vergoeding bij duurzame inzetbaarheid
Voorkom forse boete
Gemiddeld verzuim 3,7%
Inzicht vorderingen ZW Service Center
Werken aan maximale inzetbaarheid
De arbeidsmarkt is continu in verandering. De inzetbaarheid van werknemers ligt niet meer alleen bij de overheid, maar ook bij de werkgevers en werknemers zelf. Hoe kunnen werkgevers en werknemers hierop in spelen en hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst eruit?
Meer over onze visie
Laat geen geld liggen
Hoewel er vanuit de overheid diverse subsidies voor werkgevers worden aangeboden wordt lang niet al het geld benut. Werkgevers kennen de regelingen niet of ze vinden het aanvraagproces te ingewikkeld en tijdrovend. Zonde want u kunt als werkgever flink besparen. Wilt u weten hoe?
Besparingsmogelijkheden
Advies duurzame inzetbaarheid tot 50% vergoed
Duurzame inzetbaarheid staat bij veel werkgevers hoog op de agenda. Terecht, want voorkomen van verzuim is beter dan genezen. Daarom heeft het Europees Sociaal Fonds (ESF) ruim 20 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor 'duurzame inzetbaarheid.' U kunt als werkgever tot €10.000 subsdie ontvangen voor projecten m.b.t. duurzame inzetbaarheid. Wacht niet te lang met de aanvraag, de sluitingsdatum is op 13 november a.s.
Meer over subsidie aanvragen
Voorkom forse boete
Als bewerker neemt Robidus een actieve rol in de veilige verwerking van persoonsgegevens. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de borging van die vertrouwelijke gegevensverwerking. Vanaf 1 januari 2016 wordt dat nog belangrijker door de Meldplicht datalekken. Overtreding van deze meldplicht kan leiden tot een boete van maximaal €810.000.
Voldoen aan de wet
Gemiddeld verzuim 3,7%
Uit de in september gepubliceerde (CBS) verzuimcijfers blijkt dat het gemiddelde ziekteverzuim in Nederland 3,7% is. Hoe hoog is dit bij uw organisatie? Verzuim is voor veel werkgevers een hoge kostenpost maar wist u dat u deze kosten kunt beïnvloeden?
Verzuim beïnvloeden
Bezoek de Robidus website
Webinar
5 november 2015
Effectieve duurzame inzetbaarheid
Tips om werknemers gemotiveerd en betrokken te houden.
Meld u aan
Inzicht in vorderingen van het ZW Service Center
Wanneer u kiest voor het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet kunt u de uitbesteding overlaten aan Robidus. Wij begrijpen dat u desondanks wel op de hoogte wilt blijven van de vorderingen, daarom hebben we het voor u makkelijker gemaakt onze activiteiten op de voet te volgen.
Meer hierover
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Robidus.
Bekijk online | Contact | Profiel wijzigen | Afmelden